Salvador Dali Angle of Water X Dog-Otho's Savannah

 Eye test clear 2020                     eye test clear 2020 

 

 

30 november: Goed nieuws!! Savannah is zwanger, we zagen veel vruchtjes. De hartjes hoorde ik ook al goed kloppen. 

28 november: maandag 30 november 14u30 gaan we met Savannah naar de dierenarts voor bevestiging van de zwangerschap. Ze gedraagt zich alvast zwanger! 

12 november: bijna 2 weken zwanger. Deze week zijn we enkele dagen gaan uitwaaien naar de zee. 

1 november: er ging liefde in de lucht!! Joepie!! Alvast 2 sfeerbeelden ;). 

Na een bewogen weekje moet ik sluiten of niet... en veel werk gehad in het Hondensalon. Toch 2x leuk nieuws vandaag, dekking gelukt en ik mag open blijven tijdens de 2de lockdown. Op 2 november kregen we te horen dat ik toch niet open mag blijven met het hondensalon :(.

Binnen 4wk weten we of alles gelukt is en we verwachten rond 3 januari de pupjes. 

 

 

28 oktober: bloedtest is 2,81 vrij laag. De dekking zal wellicht rond zondag gebeuren. Deze avond halen we Salvador op zodat hij al wat kan wennen aan zijn nieuwe thuis voor de komende week. 

 

We hebben gekozen voor de jonge Salvador Dali Angle of Water. Hij wordt hopelijk voor de tweede maal papa. Eerst hadden we plannen buiten België, maar heelaas heb je dan het verhaal van corona...  Maar super blij!! Want wij zijn heel tevreden over het nestje van Salvador X Guapa geboren augustus 2020. De pups waren echt super sociaal en lief en daarnaast waren het prachtige pups. En aangezien Guapa en Savannah 2 halfzussen (dezelfde moeder) zijn zal het wellicht een goede match zijn.

 

Salvador Dali komt uit de combinatie Halli Galli Astronaut X Ninja Girl Angle of Water. Salvador heeft al meerdere malen meegegaan op hondenshow en zal hopelijk nog veel te zien zijn, indien de hondenshows terug doorgaan. In september 2019 werd hij beste puppy van de dag tijdens de belgische schnauzerclub, in Kortrijk werd hij beste jeugd en meteen ook beste van het ras.