ONZE DWERGSCHNAUZERKENNEL


De kennelnaam Angle of Water is opgericht sinds 8 juli 2010.

Na 2 succesvolle nestjes in 2007 en 2009 met Sint-Hubertus hebben wij besloten een kennelnaam aan te vragen. Deze is geworden 'Angle of Water'.

Angle of Water komt van het Engels "De waterhoek" de plaats in Heestert waar wij wonen.

Ik fok en show met de dwergschnauzer uitsluitend in de kleur peper en zout. In 2005 is de passie in het ras begonnen met onze eerste dwergschnauzer Early du Morcaro. Na enkele shows mee te doen hebben wij besloten voor een nestje te zorgen. Dit met succes, daaruit is onze 2de hond Ginger gekomen. Die ook meerdere malen heeft meegedaan aan schoonheidswedstrijden en trimkampioenschappen. Daarna hebben wij Salsa vom Alten Hof erbij gehaald uit Duitsland om daaruit een hele nieuwe bloedlijn te bekomen. Uit salsa volgde dan onze Looney. En Looney werd dan mama van Ninja in 2014.

Na Ninja hebben wij in 2015 besloten om nog een extra nieuwe bloedlijn in huis te halen. Zo is Guapa bij ons gekomen in november 2015 en haar halfzusje Savannah in februari 2016.

Onze honden leven bij ons in huiselijke kring alsook de puppy's. Dit is voor ons heel belangrijk om een leuke, gezonde en mooie gezinshond te fokken. De eigenaars van onze pups kunnen dit beamen. Maar daarnaast streven wij naar rasverbetering en gaan wij telkens op zoek naar de perfecte reu om een uitmuntende combinatie te krijgen. Onze teefjes hebben trouwens hele goede showresultaten met al verschillende binnen-en buitenlandse kampioenstitels. We hebben nu ook al enkele reuen lopen bij eigenaars die uitmuntende resultaten met al verschillende binnen-en buitenlandse kampioenstitels hebben bereikt op show. 

Wij hebben niet veel nestjes, omdat wij enorm veel energie steken in het grootbrengen van de pups en wij alles met veel passie willen blijven doen. Ook doen wij de jaarlijkse de oogtesten (ECVO) bij onze honden. En ze zijn allemaal getest op PRA-B, Mac en MC... 

 

Bij "onze honden" kunt je onze honden apart bekijken

Bij "puppyinfo" kunt je alles bekijken over de voorbije jaren tot nu.

pups van 2015 (Nesthor en Noortje)
pups van 2015 (Nesthor en Noortje)