GingerGirl

° 27 februari 2007

 

Ginger is de dochter van Early. Ginger is een superlieve knuffelbeer een echte schootjeszitter. Spelen is niet zo haar ding in tegenoverstelling van haar mama, het liefst kauwt ze uren op beentjes, gaat ze gaan wandelen en 's avonds dicht tegen haar baasjes aankruipen. Ze ziet mij ook graag aan het werk, ze kan uren liggen kijken hoe ik honden aan het trimmen ben. Ze blijft dan echt stokstijf liggen om zo weinig mogelijk op te vallen en zolang mogelijk te kunnen bij haar baasje blijven. Ze is heel aanhankelijk en begroet vreemden met luidkeels blaffen, wat typisch is voor de dwergschnauzer. Daarna als alles vertrouwd is dan wilt ze al snel wat aandacht. Als ze alleen mee is op show is ze echt superbraaf, ze geniet ten volle van de aandacht met haar baasje en is echt voorbeeldig. Ze mag dan heel veel honden tegenkomen ze kijkt er zelfs niet naar.

Ginger heeft 2 nestjes gehad in 2009 en 2011. Zij zal geen pups meer hebben in de toekomst.

Wij hebben besloten haar een nieuwe goede thuis te geven. Bij mijn tante en nonkel in Zwevegem, vanaf 9 oktober 2013. Ze keken enorm uit naar een dwergschnauzer nadat hun Yorkshire terriër gestorven was in maart 2013. Ze zijn superblij dat Ginger bij hen komt.

Ze zal daar alle aandacht krijgt die ze verdient, wel zal ik haar heel hard missen! Gelukkig zal ik ze nog veel zien en alle verhalen wel te horen krijgen. 

Ze is daar alvast rotverwend :). Ze heeft het alvast getroffen! Ze noemen haar 'ons madam' :)