Foto's papa en uitleg helemaal onderaan deze pagina. 

18 augustus: pups groeien en ontwikkelen... Guapa geniet vd extra aandacht en lekkere voeding.

Binnen 2-tal dagen gaan de eerste hun ogen beginnen open doen. 


16 augustus: 1 week oud vandaag. De kracht in de pootjes begint toe te nemen. Ze bewegen zich sneller in de werpkist. Gewichtjes allemaal dubbel geboortegewicht. De stamboom wordt vandaag aangevraagd bij Sint-Hubertus. 

 

12 augustus: Alles verloopt prima gewichtjes komen goed bij. 

11 augustus 9u: iedereen is mooi aan het stijgen in gewicht. Ze doen het allemaal uitstekend. Mama Guapa geniet ten volle van haar verzorging en aandacht, ze is zo een schat! 

10 augustus 12u: De pups zijn een goede dag oud. Ze doen het prima. De 2 kleinste blijven op hun gewicht dus die houden zich sterk, zolang er geen daling is krijgen ze hun voeding binnen. De grotere zijn al wat bijgekomen in gewicht. Normaal zou er nu een stijging moeten komen van al de pups want de melk komt nu goed door. Alvast goede opvolging dag en nacht. 

8u30: Guapa doet het uitstekend. 

Ze kregen allemaal een kleurtje en werden gewogen. 

Reu blauw

Reu zwart

Reu groen

Teef rood

Teef paars

Teef oranje 


1u40: 3 reutjes en 3 teefjes geboren, update morgenvroeg. 

1u15: 2 reutjes en 3 teefjes geboren. De pups drinken goed. 

1u: in het totaal 2 reutjes en 2 teefjes nu geboren. Zo een vlotte bevalling, leuk! 

0u30: 2 de reutje geboren 


0u25: om 0u15 eerste flinke teef geboren en 0u20 eerste reutje geboren. Het gaat vlot! 


18u: Sinds deze middag is de temperatuur gedaald tot onder de 37gr. Eetlust is weg en ze loopt ongemakkelijker. Wellicht tegen ten laatste morgen voormiddag de bevalling.

8 augustus 11u: alles blijft nog steeds rustig...

7 augustus: Ik dacht deze middag dat temperatuur begon te dalen. Maar na enkele uren terug op te meten stond het toch nog terug normaal. Deze nacht blijft ze opnieuw bij ons, zoals vorige nacht. alhoewel ik nog niets verwacht komende nacht. Ze zal haar volle 9 weken uitdoen.

6 augustus: Alles verloopt nog rustig. Waarschijnlijk zal het op de uitgerekende datum zijn 8/8.

5 augustus: We meten sinds gisteren de temperatuur. Indien die daalt en de eetlust wegvalt zal de bevalling binnen de 24 u beginnen. Deze avond nog flink gegeten en correcte temperatuur. Dus wellicht geen bevalling voor 7 augustus... Ze gaat wel al op zoek voor haar nest te maken, oa ook in de tuin zoeken. De werpkist staat klaar in huis.  

1 augustus: we gaan de laatste week in. Er is veel activiteit in de buik. Ze houd zich rustig. Ze geniet van al de extra aandacht. 

26 juli: de grootste hitte heeft guapa getrotseerd. De buik begint mooi dik te worden. We tellen de laatste 2 weken af.

5 juli: Wij hebben super leuk nieuws!! guapa is zwanger van Newly!! Veel vroeger dan verwacht kunnen wij dit aankondigen. We hebben bewust wat willen zwijgen tot na de echo om niet terug te moeten ontgoochelen. Aangezien ze vorige keer niet zwanger was.

We zagen minimum 3 pups op de echo, het uiteindelijke resultaat zal maar pas te zien zijn rond 8 augustus.

28 maart: We hebben minder leuk nieuws. Vandaag echo genomen om zeker te zijn. Maar guapa is niet drachtig... We weten niet hoe het komt. 3 x dekking en bloed geprikt. We proberen het opnieuw binnen 5-tal maanden wel met een andere reu, met Never haar broer Newly Angle of Water. Hele mooi lieve reu die nu deze week voor de eerste maal papa wordt in Frankrijk, dus dit zal ik proberen opvolgen! Hij is internationaal kampioen en belgisch kampioen. En kreeg vorig jaar een Uitmuntend in de wereldshow ik heb hem dan voorgebracht.  En nu al 2 jaar op rij beste hond van het jaar vd schnauzerclub. 
20 maart: Guapa gedraagt haar zwanger. Binnen weekje zou ik het moeten beginnen voelen, dan ben ik zeker van haar zwangerschap. De rx-scan voor het aantal pups is gepland op 24 april. De kleurtjes blijven een verrassing tot bij de geboorte, spannend. 
26 februari: laatste keer tezamen en nu 4 wk geduld. Eind maart weten we of ze zwanger is. De pups worden verwacht rond 28 april en mogen het nest verlaten het weekend van 21 juni.
25 februari: 2de maal is ook gelukt. 

 

24 februari: met een beetje geluk is Guapa zwanger! Morgen nog eens samen. 

 

23 februari: bloedtest was 4,98. 

 

19 februari: de bloedtest is gedaan. Maar nog veel te laag 0,69. We testen opnieuw zaterdag 23 februari.

 

Guapa is sinds 10 februari loops. Afpraak voor de eerste bloedtest is op dinsdag 19 februari. 

 

 

 

 

-mama ons Argentijnse GUAPA 'Dog-otho's Dem Utvalda' Belgisch jeugdkampioen, belgisch jeugdwinner 2016

 

-papa Newly Angle of Water:

titels papa: Internationaal kampioen, frans kampioen, nederlands kampioen, belgisch kampioen, latin winner Fr 2019, beste dwergschnauzer p&z 2017 en 2018, excellent Wereldkampioenschap 2018

bij ons geboren en met liefde grootgebracht op 2 september 2014