27 april: Het is hier terug rustig. Alle pups stellen het goed. Het is leuk om berichtjes of foto's te zien! Wij zijn heel tevreden over alles!

Ninja stelt het verder goed zonder de pups. 

Bedankt aan alle eigenaars voor het vertrouwen in ons. Wij hebben enorm genoten van dit nestje!

 

21 april: Er zijn al 4 pups naar hun baasjes. Zaterdag gaat Pablo weg en zondag Polleke (Pollock Jackson) en Fieke (Phi).

Ninja blijkt er geen last van te hebben. 

Laatste foto allemaal samen! En ik mocht er ook eens op ;)!

Eerste pupje is weg. De reu met het blauwe bandje. Die zal Pepper Boy heten. 

15 april: Laatste dag allemaal tezamen. De pups werden deze morgen nog eens allemaal gewassen en bijgewerkt. En natuurlijk nog eens gefotografeerd. Vanavond maak ik de eerste DVD's voor de eigenaars.

De pups hebben al 2 nachten geen enkel plasje meer gemaakt. Deze nacht was het van 23u tot 7u. Dankzij onze inzet zijn het al voorbeeldige pupjes. 

13 april: We zijn gisteren met de pupjes naar Jentl (2de kleuter) en Brent (peuterklas) geweest.

De pups en kinderen waren onder de indruk. Na enkele minuten begonnen ze te wennen aan de enthousiaste en luidruchtige kindjes. Het was voor allemaal een leuke ervaring!

pi10 april: Met de pups op uitstap. Eerst naar zonnebeke, bij een goede vriendin Veronique Vermeersch op bezoek. Erna naar een speelplein in Zwevegem. Daar konden de pups wennen aan andere kindjes.

10 maart: Alles was tip top in orde woensdag bij de dierenarts. Alle europese boekjes liggen klaar. Ze werden gechipt en gevaccineerd.

De pups groeien snel! Iedereen heeft nu zijn pupje gekozen. Ze kunnen nu ook al veel lawaai maken en ravotten enorm. De volwassen hondjes liggen nu veel samen met de pups. Dat lukt heel goed. 

 

ZIJN ZE NIET SCHATTIG!!

BRUIN, GEEL, ROOD, LICHTBLAUW, BLAUW, GROEN, ZWART

REUTJE GROEN BANDJE: PABLO

REUTJE BLAUW BANDJE: NAAM PEPPER BOY

REUTJE ZWART BANDJE: POLLOCK JACKSON (POLLEKE)

TEEFJE BRUIN BANDJE: PHI (FIEKE)

TEEFJE LICHTBLAUW BANDJE : PEPPER GIRL

TEEFJE ROOD BANDJE: PIPPA

TEEFJE GEEL BANDJE: PLUME

3 april: alle teefjes zijn gekend! Was niet gemakkelijk voor de eigenaars, want het zijn allemaal één voor één mooie hondjes met leuke karakters. 

 

-pippa: rood

-Plume: geel

-Pepper: Lichtblauw

-Phi (Fieke): Bruin

 

De pups hebben deze week al iedere dag buiten geweest. Zalig!

De snoetjes werden al wat bijgeschoren. En volgende week zullen ze wel nog veel meemaken. Oa de dierenarts op woensdag...

Foto's zullen ook nog volop volgen!

 

28 maart: De pups komen sociaal en beginnen alles goed te ontdekken. Zaterdag mochten ze voor de eerste maal in de tuin. De andere honden mochten er ook eens bij. Onze oudste zoon vond dit fantastisch leuk natuurlijk!

De eerste pup is gekozen een teefje met het rode bandje en zal Pippa heten. 

 

FOTO'S PUPS 4,5 WEKEN

FOTO'S PUPS 4 WEKEN OUD

23 maart: De pups zijn vandaag 4 weken oud. Ze horen nu goed en merken nu alles op. Allemaal nieuwe dingen gaan nu open voor hen. Ze spelen met elkaar en kunnen al goed grollen en blaffen. Rond het weekend laten we ze verkennen in de tuin. Hopelijk begint de lente snel! Ze zijn vandaag voor de 2de maal ontwormd. Ze hebben sinds een 4-tal dagen korreltjes bij hen liggen. Maar veel eten doen ze er nog niet zoveel van. Vooral overal rondstrooien, zoals je zelfs kunt zien op de foto's. Maar dit zal nu ook heel snel veranderen.

 

FOTO'S PUPS 3 WEKEN OUD

16 maart: De pups zijn vandaag 3 weken. Er begint wat leven in te komen. Ze beginnen elkaar te ontdekken. Heel leuk!

 

FOTO'S PUPS 2 WEKEN

8 maart: Gisteren begonnen de ogen open te gaan. Ze zijn vandaag 2 weken en kregen hun eerste ontworming.  Dit wordt herhaalt op de leeftijd van 4 en 6 weken. Ze vonden het toch niet zo lekker ;). Liever de melk van Ninja. Ze hebben een gewicht van 500 tot 700gr. Vandaag eens fotoshootje met de oogjes open proberen. 

 

6 maart: De pups zie je groeien alles verloopt heel goed. Binnen een dag, max 2 verwacht ik dat de ogen zullen open gaan. 

 

FOTO'S PUPS 1 WEEK

2 maart: De pups zijn vandaag 1 week oud. Ik heb deze morgen de geboorteaangifte verstuurd naar Sint-Hubertus. Alles verloopt nog steeds heel goed! Sommige zijn al boven de 400gr! Als ze genoeg gegeten hebben liggen ze allemaal verspreid en uitgeteld zoals je kan zien op de foto.

28 februari: alles verloopt verder heel goed. In het Schnauzerclubboekje heeft ninja ook het jeugdtrofee 2015 behaald. (Beste jeugdhond van 2015) Ik heb het tussen de foto's geplaatst, trots :)!! 

 

27 februari: Pups blijven in stijgende lijn. Al de eerste pup boven de 300gr.

 

26 februari 20u: De pups komen goed bij. Ninja doet het echt uitstekend!

 

 

 

25 februari 20u: De pups en Ninja doen het echt uitstekend! Een droomnestje. Vooral in de teefjes zitten er tussen met sterke contrasten, bleke pootjes en masker. De reuen zijn eerder gelijklopend. Ik heb nu al de pups een gekleurd bandje gegeven en hun gewichten genoteerd. Morgenavond weeg ik ze opnieuw enz... Je zal zien dan de gewichten vrij dicht bij elkaar liggen en ook wel redelijk hoog. Binnen een week zal de gewichten rond de 400gr liggen het dubbele van nu. 

 

REUTJES

blauw: 186gr

zwart: 202gr

groen: 221gr

 

TEEFJES

lichtblauw: 178gr

bruin: 229gr

rood: 211gr

geel: 208gr

25 februari 1u: Ninja heeft goede eetlust en de pups doen het prima! Allemaal goede pups.

 

25 februari 00u10: 4 teefjes en 3 reutjes, misschien toch nog eentje onderweg of woelige darmen. Nog moeilijk te zeggen.

 

24 februari 23u30: 4 teefjes en 2 reutjes momenteel, ik denk nog 1 onderweg! 

 

24 februari 22u Al 3 teefjes geboren, en nog een paar onderweg.

 

24 februari 20u: Eerste teefje is geboren!! Een prachtexemplaar met een flink gewicht. Wordt vervolgd... Vandaag werd Jentl onze oudste ook 5 jaar :)!

 

24 februari 12u: De voorbije nacht bleef alles rustig. Ninja wil vandaag niet meer eten, dit is een goed teken op een aankomende bevalling. We voelen nog steeds veel activiteit in de buik.

 

23 februari 16u: sinds deze morgen is Ninja haar temperatuur gedaald van een normale 38gr nr 37gr. In principe zal de bevalling wel eens deze nacht kunnen zijn. Ik slaap alvast bij haar. 

21 februari 2016: de laatste week is ingegaan, gelukkig voor Ninja. Ze lijkt heel dik, hopelijk verloopt alles goed. We hebben de werpkist uitgezet. Ze eet er nu telkens haar korreltjes zodat ze er kan aan wennen. Ook wordt vanaf nu de temperatuur 3x per dag gemeten.

 

27 januari 2016: de buik begint al serieus dikker te worden! Ze is dus zeker zwanger! Joepie! We zitten  nu halverwege de zwangerschap 😃

 

18 januari 2016: Ik voel precies al haar baarmoeder wat uitzetten. Zekerheid heb ik pas binnen 10 dagen, maar heb er positief gevoel over. Aan haar gedrag kan je het ook merken. Ze is opmerkelijk rustiger. 

 

26 december 2015: Ninja werd gedekt door Ike. We hopen op een leuk, gezond en mooi nestje. De pups zijn uitgerekend voor 27 februari 2016 ze zullen de beginletter 'P' hebben.