20 januari: Nog een goede 3 weken. Haar buikje begint toe te nemen. Ze rust ook veel. En zoekt elke avond mijn schoot op, de lieve schat.

9 januari: never is zwanger!! We zagen er een 5-tal. Rx is gepland op 5/2 18u. 

8 januari: de echo is verplaatst naar morgenvroeg. Mijn dierenarts had wat vertraging opgelopen. Zelf voel ik wel al een buikje komen en gedrag is er ook aan te merken. 

Foto 1 van never en hoogzwangere Savannah 


26 december: ze is 2 wk en 1 dg ver normaalgezien. We hebben de echo vastgelegd op 8 januari om 18u30. Dan weten zeker of ze zwanger is. Aan haar gedrag kan ik momenteel nog niet veel merken. Ze komt wel elke avond op mijn schoot id zetel liggen. Want anders minder was. Maar voorlopig enige verschil. 


12 december: de 2 de dekking verliep ook vlekkeloos! 


11 december: deze ochtend heb ik een prachtige super lieve enthousiaste Max mogen ontmoeten. Hij wist meteen wat hij moest doen 😊. Hij begrijpt ook onze taal 😉. Dus als alles goed gaat verwachten wij pups rond 12 februari. Binnen 4 wk plan ik een echo om de zwangerschap te bevestigen.

Morgenavond ga ik nog voor een 2de dekking. 


10 december: resultaten waren gisterenavond 6,51. Dus ze heeft haar eisprong. We vertrekken morgenvroeg 5u - 5u30 richting Nederland voor de spits en na de nachtklok ;). Als alles goed gaat zijn de pups uitgerekend voor 12 februari. Max is sinds vandaag 16u toegekomen vanuit Praag dus net op tijd, oef!  

 

1 December: Never is loops. We plannen de eerste progesteron testen op woensdagavond 9 december.

 

Oorspronkelijk hadden wij geen plannen met Never. Maar de reu uit Praag die al 2 x onbereikbaar was in 2020 wegens lockdown maart/april en okt/nov. Is nu net voor enkele maanden in Nederland. En dit maakt het natuurlijk een stuk eenvoudiger om hem te bereiken. Vandaar onze plotse ommezwaai. We zijn super enthousiast dat onze plannen nu wel kunnen doorgaan met Xander. 

Xander Ernst Astronaut 'MAX'
Xander Ernst Astronaut 'MAX'