9 augustus: nog 12 dg. Ik voelde vandaag voor het eerst de pupjes in de buik, altijd zalig om te voelen. We zijn met haar op vakantie naar de jura. Het is er even warm als thuis momenteel maar de nachten zijn lekker fris. En ze kan lekker afkoelen in het water. 


-24 juli: Guapa is nu 5 weken ver. Buik is snel dik aan het worden. De eetlust is heel erg aanwezig. Ze geniet van de privileges, mijn meisje.

-17 juli: Guapa is 28 dg ver en we hebben een echo genomen. We hebben 5 kloppende hartjes gezien. Zo een leuke vooruitzichten.

 

-20 en 21 juni was er liefde bij de koppels. pups worden verwacht rond 21 augustus.

 

-18 juni: labo meet 6,69 de eisprong is er.

 

-16 juni 2020 beslissen Stijn en ik om onze vakantie in Spanje met mijn zus uit Australië te annuleren en in plaats daarvan gezellig thuis een nestje te plannen met Guapa. Omwille van de schrik ivm corona en vliegtuigreizen... Geheel onverwachts maar het is nu éénmaal zo een jaar jammerlijk genoeg dat beslissingen niet lang vooraf kunnen ingepland worden. Normaal was het eerst Savannah maar door de lockdown in maart-april kon die verplaatsing naar de reu niet doorgaan.

Die avond 16/6 hebben we Salvador Dali Angle of Water opgehaald voor het vervolg... Een leuke prachtige jonge reu die nog maar een kort maar hele goede showcarrière heeft gehad, uit de combinatie Halli Galli Astronaut/Ninja Girl Angle of Water.

Maar dit is niet alles...

Ik ben al 3 jaar verliefd op de mooie zwarte Ferre. (Black King Blue Bricassart) Die ik al lang wil combineren en al lang persoonlijk goed ken. Hij stamt af uit meerdere kleuren Zwart-Zilver, peper en zout en zwart. Zijn peper en zout broer is ook een prachtig type. Maar ik wou hem niet 100% inbrengen. Vandaar in theorie 50% p&z vader Salvador en 50% zwarte vader Ferre. Omdat ik vooral wil zien wat deze 2 mooie reuen te bieden hebben op mijn Guapa. Aangezien nu alles via DNA verloopt is dit geen enkel probleem bij Sint-Hubertus om de ouders er te kunnen uithalen.

 

-8 juni: Guapa is loops.  

 

In volgorde:

6 foto's Salvador

4 foto's p&z broer van Ferre, Brad Pit

3 foto's Ferre